Sunday, March 24, 2019

FI -- Manlio Dinucci -- “SODANKÄYNNIN TAITO” “Amerikkalainen puolue” Euroopan Unionin instituutioiden keskellä

Resultado de imagem para pictures of USA/NATO psyop in UE

“SODANKÄYNNIN TAITO”
“Amerikkalainen puolue” Euroopan Unionin instituutioiden keskellä
Manlio Dinucci

“Venäjää ei voida enää pitää strategisena kumppanina, ja Euroopan Unionin on oltava valmis asettamaan uusia sanktioita jos Venäjä jatkaa kansainvälisen oikeuden rikkomista.” - tämä on Euroopan parlamentin 12. maaliskuuta hyväksymä päätöslauselma, 402 puolesta, 163 vastaan, 89 tyhjää (1) Sandra Kalnieten esittämä päätöslauselma kiistää ennen kaikkea Venäjän presidentinvaalien oikeudellisuuden, väittäen niitä “epädemokraattisiksi” ja siten presidentti Putinia vallankaappaajaksi.
Hän syyttää Venäjää paitsi “Ukrainan ja Georgian alueellisen koskemattomuuden loukkaamisesta”, myös “Syyriassa tapahtuvasta interventiosta ja häiriöistä Libyan kaltaisissa maissa”, sekä Euroopassa “häiriöistä, joiden tarkoituksena on vaikuttaa vaaleihin ja lisätä jännitteitä”. Hän syyttää Venäjää aseidenvalvontasopimusten rikkomisesta ja vierittää sille syyn INF-sopimuksen hautaamisesta». Tämän lisäksi hän syyttää Venäjää “vakavista ihmisoikeusrikkomuksista Venäjällä, mukaan lukien kidutukset ja ilman oikeudenkäyntiä tapahtuneet teloitukset, ja Venäjän tiedustelupalvelun syyllistymisestä Euroopan maaperällä kemiallisilla aseilla tehtyihin murhiin”.
Näiden ja muiden syytösten jälkeen Euroopan parlamentti totesi, että Nord Stream 2 -kaasuputki, joka on suunniteltu kaksinkertaistamaan Venäjän kaasun toimitus Itämeren yli – “lisää Euroopan riippuvuutta Venäjän kaasusta, uhkaa Euroopan sisämarkkinoita ja sen strategisia etuja (…) ja siksi se on lopetettava”.
Euroopan parlamentin päätöslauselma on sekä sisällöltään että sanamuodoltaan toistamiseen uskollinen syytöksille, joita Yhdysvallat ja Nato kohdistavat  Venäjään, ja mikä vielä tärkeämpää, toistaa vaatimusta estää Nord Stream 2. Vaatimuksen tarkoituksena on vähentää Venäjän energian tarjontaa Euroopan Unionille, jotta ne korvattaisiin Yhdysvalloista tai ainakin yhdysvaltalaisilta yrityksiltä peräisin olevilla toimituksilla. Samassa yhteydessä Euroopan komissio käsitteli tiettyjä tiedoksiantoja niille jäsenilleen, Italia mukaanluettuna, jotka olivat kiinnostuneita liittymään Kiinan uutta Silkkitietä koskevaan aloitteeseen. Komissio väittää, että Kiina on kumppani, mutta myös taloudellinen kilpailija, ja mikä kaikkein tärkeintä “järjestelmällinen kilpailija, joka edistää vaihtoehtoisia hallintomuotoja”, toisin sanoen vaihtoehtoisia hallintamalleja, jotka tähän asti ovat olleet länsimaiden hallinnassa.
Komissio varoittaa, että ennen kaikkea on välttämätöntä “suojata kriittiset digitaaliset infrastruktuurit mahdollisesti vakavilta turvallisuusuhilta”, jotka aiheutuvat kiinalaisten yritysten, esimerkiksi Huawein, toimittamista 5G-verkoista, joiden toimittamisen Yhdysvallat kieltää. Euroopan komissio toistaa uskollisesti Yhdysvaltain varoitusta liittolaisilleen. Yhdysvaltain korkein liittolainen Euroopassa, Yhdysvaltain ja Naton Euroopan joukkojen komentaja, kenraali Scaparrotti täsmensi, että viidennen sukupolven erittäin nopeilla matkaviestinverkoilla tulee olemaan yhä tärkeämpi rooli Naton sotatoiminnallisessa kyvyssä, ja siitä johtuen liittolaisille ei sallita “amatörismiä”.
Kaikki tämä vahvistaa sen, että “amerikkalainen puolue”, voimakas transversaalinen leiri, vaikuttaa EU:n politiikan muovautumiseen Yhdysvaltojen ja Naton strategisten linjojen mukaan .
Luomalla väärän kuvan vaarallisesta Venäjästä ja Kiinasta EU:n toimielimet valmistelevat yleistä mielipidettä hyväksymään sen, miten Yhdysvallat nyt valmistautuu Euroopan “puolustukseen”.  Pentagonin edustaja kertoi CNN:lle että Yhdysvallat valmistautuu testaamaan maahan sijoitettuja ballistisia ohjuksia (kiellettyjä Washingtonin nyt hautaamassa INF-sopimuksessa), toisin sanoen uusia Euromissiilejä, jotka  muuttavat Euroopan jälleen tukikohdaksi ja samalla ydinsodan kohteeksi.      
il manifesto,  19. Maaliskuuta 2019
Kääntäjä: Tuula
KUTSU KANSAINVÄLISEEN KONVENTTIIN
NATON TÄYTTÄESSÄ 70 VUOTTA


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio + maria

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas

“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace