Thursday, May 18, 2017

ROMINA - OARE BUSH SE GINDESTE LA TRECUT?


16 Mai, 2017


Paul Craig Roberts
Recent am învatat dintr-un articol important într-o revista tiparita de George W. Bush, asa cum Jimmy Carter sau Winston Churchill au facut-o, ca si-a însusit pictura. Între supusii lui Bush, se gasesc veteranii razboiului din Afganistan si din Irak, care au suferit rãni traumatice. Unele dintre portrete au fost reproduse în revista, si ele sunt bune. Cu trei luni în urma, 98 de portrete au fost publicate într-o carte (de citit la cafea), Portrete de Curaj, si resursele sunt donate Centrului Bush.
Eu m-am întrebat daca Bush simte responsabilitatea si remuscarile pentru mortile si ranile atîtor persoane. M-am întrebat daca el stia în acel timp, sau chiar si acum, în timp ce el lupta razboaiele pentru Israel.
Eforturile Israelului de a anexa Sudul Libanului, au fost blocate de Hezbollah, o militie furnizata de Siria, Iran, si Irak-ul lui Saddam Hussein. Si acesta este motivul pentru care aceste tari se gaseau pe lista de tari pentru a fi invadate de neo-conservatorii sionisti, care controlau guvernul lui George W. Bush.
Este de conceput bineînteles ca Bush a fost manipulat de neocon-ul sau Consiliul de Securitate Nationala, neocon-ul Departamentului al Apararii, neocon-ul Departamentului de Stat, si vice-presedintele sau. Presedintii, stiu doar ceea ce consilierii lor, le spun. M-am întrebat daca dupa aceea, atunci cînd Bush a admis ca nu existau arme de distrugere în masa, sa gîndit ca a fost manipulat.
Eu m-am întrebat de asemenea, daca Bush era parte din ceea ce multi cred ca este 11 Septembrie, în cadrul muncii smulse de Dick Cheney, Israel, si neo-conservatorii care ocupa posturi înalte în guvern. Eu nu cred ca el a fost, din aceste motive: (1)-expresia lui cu ocazia atacului nu arata nici un fel de pre-constiinta, atunci cînd a fost relatat de Serviciul Secret, (2)-el fusese miscat departe de cale pe data de 9/11 la o scoala de copii îndepartata, si nu era prezent la local pentru a emite comenzi inconsistente cu planul, (3)-daca ar fi facut parte din intriga, el ar fi fost prezent pentru a arata lideranta presedintelui în timpul crizei, si (4)-nu i-a fost permis sa fie martor singur sau sub juramînt, înainte de Comisia 9/11. El a trebuit sa fie însotit de Dick Cheney.
Eu banuiesc ca Bush s-a întrebat daca era doar o coincidenta ca el fusese agendat sa se gaseasca afara din Washington pe 9/11. Cu toate acestea, era ceruta multa forta interioara pentru ca Bush sa ajunga la concluzia ca el era un pion într-un joc de moarte. Chiar daca ajunsese la o asemenea concluzie, sa fi exprimat acest fapt public, ar fi clatinat încrederea publicului în guvernul sau. Eu ma îndoiesc ca oricine care ar fi servit ca presedinte, ar fi putut sa reuseasca sa faca fata acestui lucru. Noi nu vom sti niciodata daca banuielile mele despre Bush, vor fi adevarate.


Tradus: Light Journalist


No comments:

Post a Comment

MANLIO

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio

Pigeon's comment: I'm very lucky to have the chance to meet my leader
 ...


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas

“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace