Paul Craig Roberts Translations

What part will your country play in World War III?

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

FREE JULIAN ASSANGE

Tuesday, July 16, 2019

RO -- Manlio Dinucci -- «Arta Razboiului» -- Cursa pentru domeniul spațiului



 «Arta Razboiului» 
Cursa pentru domeniul spațiului
de Manlio Dinucci



“Omul zburator uimeste Parisul în timpul paradei de 14 Iulie": cu titluri de acest gen, a fost descrisă parada forțelor armate franceze de-a lungul bulevardului Champs Elysées. Ca de obicei, se pare că suntem informați despre tot pîna în cel mai mic detaliu. Dar  "marea informație" ne ascunde ceea ce, dimpotrivă, ar fi esențial să știm.

De exemplu, că două zile înainte de parada, Președintele Emmanuel Macron a fost prezent în portul de Cherbourg, lansînd un submarin de atac nuclear, Suffren, primul din noua serie Barracuda, construit cu un program de zece ani, al cărui cost este de 9 miliarde de Euro. Submarinul, înarmat cu rachete de croazieră cu rază lungă de dubla capacitate, convențional și nuclear și dotat cu un mini-submarin pentru operațiunile forțelor speciale, a fost descris de Amiralul Christophe Prazuck ca un "vânător născut pentru a lupta contra dușmanilor".
Printre cei 700 de invitați internaționali la ceremonia de lansare, a fost Ministra Apararii Australiei, Linda Reynolds, care în Februarie a semnat un contract pentru a cumpăra 12 submarine de atac franceze. În Australia, în această perioadă, se discută posibilitatea ca țara să abandoneze Tratatul de Neproliferare, și să aibă propriul arsenal nuclear.
Australia, partenera NATO-ului, se opune Tratatului ONU privind Interzicerea Armelor Nucleare, aprobat în Iulie 2017 de Adunarea Generală a ONU, cu 122 voturi în favoarea sa. Până în prezent a fost semnat de 70 de țări, dar ratificat doar de 23 (incluind Austria, Cuba, Mexic, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Venezuela), mai puțin de jumătate din cele 50 de țări necesare intrării sale în vigoare.
Suedia, care îl aprobase în 2017, a anunțat că nici măcar nu îl va semna: o decizie în spatele căreia este influența NATO, dușmanul ferm al Tratatului ONU privind Interzicerea Armelor Nucleare.
În timp ce dezarmarea nucleară rămâne pe hîrtie, crește posibilitatea de proliferare, iar cursa armelor se dezvoltă din ce în ce mai mult, pe planul calitativ. O confirmă anunțul făcut în ajunul paradei de 14 Iulie, de Președintele Macron el însuși: Franța va crea în luna Septembrie, un nou Comando Național al Forței Militare Spațiale, cu o primă alocare de 3.6 miliarde de euro.  "Noua doctrină militară și spațială, propusă de Ministrul Apărării și aprobată de mine, constituie o problemă reală a securității naționale" [1] , a declarat președintele Macron.
Se intensifică astfel, militarizarea Spațiului, o zonă de importanță strategică crescândă, dat fiind ca principalele sisteme de arme, începând cu armele nucleare, depind de sistemele spațiale. Cu noul său commando spațial, Franța rămâne pe calea Statelor Unite.
Președintele Trump a semnat în Februarie o directivă care stabileste a US Space  Force (Forta Spatiala a EUA), o forță specifică pentru operațiunile militare în Spațiu, îndreptată în principal, împotriva Rusiei și împotriva Chinei. Comisia Senatorială pentru Forțele Armate, atribuindu-i Forței Aeriene comanda noii Forțe, a definit Spațiul ca o "zonă de desfășurare a războiului".
Negocierile promovate de Organizația Națiunilor Unite în luna Martie pentru a evita o cursă de armament spațial, au eșuat din cauza opoziției Statelor Unite. Ei refuză să deschidă o masa de negocieri pentru a discuta proiectul de Tratatului, prezentat de Rusia și China, care interzice plasarea armelor în Spațiu, și stabilește un set de limite legale pentru utilizarea lor în scopuri militare.
În timp ce atenția mass-mediei este concentrată pe "omul zburător", care se rotește asupra Champs Elysées, este ignorat faptul că, într-un timp scurt, vor exista arme nucleare care vor zbura, orbitând în jurul Pământului, peste capetele noastre.
il manifesto, 16 Iulie 2019
Tradus: Light Journalist



«DICHIARAZIONE DI FIRENZE»
Per la creazione di un fronte internazionale NATO EXIT in tutti i paesi europei della NATO





No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 



MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image

 

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

 https://www.moonofshanghai.com/2021/05/larry-romanoff-what-part-will-your.html

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português




Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas





“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace