Wednesday, July 24, 2019

DANSK -- Manlio Dinucci -- « KRIGSKUNST » -- NATO's udklækningssted af neo-nazister i Ukraine« KRIGSKUNST »
NATO's udklækningssted af neo-nazister i Ukraine
af Manlio Dinucci

Undersøgelser er i gang om de moderne arsenaler, som er fundet i Piedmont, Lombardiet og Toscana - en sand neo-nazi matrix, hvilket afsløres af svastikaerne og Hitler citaterne fundet sammen med våbnene. Der er imidlertid ikke noget svar på spørgsmålet - er det en guldgrube af nazi nostalgi, en våbensamlers skjulte depot eller ser vi noget, der er langt farligere?

Undersøgerne har - ifølge Corriere della Sera - kigget på "højrefløjs ekstremister tæt på Azov bataljonen", men har indtil nu ikke opdaget "noget brugbart". Og dog har vi i årevis set rigelige og dokumenterede beviser på denne væbnede ukrainske enheds rolle og andres, bestående af trænede neo-nazister, der blev brugt på Maidan Pladsen statskuppet i 2014 på ordrer fra USA/NATO og i angrebet på ukrainske russere i Donbass.

Vi bør fremhæve, at Azov ikke længere er en militær bataljon (som defineret af Corriere), men er blevet omdannet til et regiment, med andre ord en regulær højere-niveau militær enhed. Azov bataljonen blev oprettet i maj 2014 af Andriy Biletsky, kendt som den "Hvide Führer", som støttestyrke for "racerenheden i den ukrainske nation for at forhindre, at dens gener bliver blandet med underracers gener", og sikrer således "dens historiske mission om at lede verdens Hvide Race i dens endelige korstog for overlevelse".

Biletsky rekrutterede neo-nazi militante til Azov bataljonen, som allerede var under hans kommando som leder af specialoperationer i Pravy sektoren (Right sektoren ((ultra-)højreorienteret). Azov skilte sig straks ud gennem dens brutalitet i angrebene mod den russiske befolkning i Ukraine, især i Mariupol.
I oktober 2014 blev bataljonen indlemmet i nationalgarden, ledet af indenrigsministeren, og Biletsky blev forfremmet til oberst og dekoreret med "Ordenen for personlig mod".  Efter at have trukket sig tilbage fra Donbass, blev Azov omdannet til et regiment af specialstyrkerne udstyret med tanks og artilleri fra 30. mekaniserede brigade. Hvad den beholdt i denne transformation var emblemet, som er en kopi af SS Das Reich emblemet, og den ideologiske træning af tropper efter nazistisk model.
Som en enhed af nationalgarden blev Azov regimentet trænet af amerikanske instruktører og andre fra NATO. Vi læste i en officiel tekst - "I oktober 2018 besøgte repræsentanter for det italienske nationalgendarmeri den ukrainske nationalgarde for at drøfte udvidelsen af samarbejdet i forskellige sektorer og for at underskrive en aftale om bilateralt samarbejde mellem institutionerne". I februar 2019 blev Azov regimentet opstillet ved frontlinjen i Donbass.
Azov er ikke kun en militær enhed, men en ideologisk og politisk bevægelse. Biletsky, som havde skabt sit eget parti "Nationalkorpset" i oktober 2016 - forbliver den karismatiske leder, især for organiseringen af de unge, som indoktrineres gennem hans bog "Den hvide Führers ord" til had mod russerne og som modtager militær træning.
Samtidig rekrutterer Azov, Pravy sektoren og andre ukrainske organisationer neo-nazister fra hele Europa (herunder Italien) og USA. Efter de er blevet trænet og testet i militære aktioner mod russerne i Donbass, sendes de hjem, med tydelig opretholdelse af deres forbindelse til rekrutterings- og træningscentrene.
Dette sker i Ukraine, et NATO partner land, allerede et medlem under tæt amerikansk kommando.
Ø  Vi kan derfor forstå, hvorfor undersøgelserne om neo-nazi arsenalerne i Italien vil være ude af stand til at nå en konklusion.
Ø  Vi kan også forstå, hvorfor disse folk, som uden ophør taler om anti-fascisme, tier om nazismens genfødsel i hjertet af Europa.

Oversættelse: MV
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

manlio + maria

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas

“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace