Paul Craig Roberts Translations

What part will your country play in World War III?

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Friday, November 22, 2019

TUR -- Manlio Dinucci -- İtalya « Terörle Mücadele » Koalisyonu içerisinde


Terörle Mücadele Koalisyonu, ABD’nin Suriye’deki U dönüşünü şaşkınlıkla karşılayan Fransa’nın acil talebi üzerine, 14 Kasım 2019’da Washington’da bir araya geldi. Bu toplantı ABD ve müttefiklerinin oyununda hiçbir şey değiştirmese de, Dışişleri Bakanı Mike Pompeo’ya Fransızları basit bir uygulayıcı konumuna yeniden yerleştirme imkanı sundu. Bu, aynı zamanda Manlio Dinucci adına, bu Koalisyonun başarıları üzerine odaklanması için bir fırsat oldu.

 | ROMA (İTALYA) 




JPEG - 38.4 kb
Irak’ta yaralanan beş askerini Roma’da karşılayan Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, « İtalyan devletinin terör tehdidine karşı asla bir santimetre dahi geri çekilmeyeceğini ve terörü yayanlara karşı tüm gücüyle tepki vereceğini » açıkladı. Daha sonra ABD’nin liderliği altında, IŞİD’i ve benzeri terörist oluşumlara silah ve eğitim vererek (burada daha önce belgelediğimiz üzere) destekleyen Türkiye, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün ve diğer ülkelerin de yer aldığı « IŞİD karşıtı küresel koalisyon »un dışişleri bakanları toplantısına katılmak üzere Washington’a uçtu.
NATO, Avrupa Birliği, Arap Birliği, Sahel/Sahra Devletleri Topluluğu ve İnterpol’ün ve 76 devletin bizzat yer aldığı Koalisyon, kendisine bağlı güçlerin kasıtlı olarak IŞİD’in serbestçe hareket etmesine izin verdiği ortada iken,14 Kasım’daki açıklamasında « Irak ve Kuzeydoğu Suriye’yi IŞİD’in denetiminden kurtardığını » iddia etmektedir [1].
Bu ve diğer terör örgütleri ancak Rusya, Suriye hükümet güçlerini desteklemek üzere askeri müdahalede bulunduğunda yenilebilmişlerdir. Koalisyon bunun dışında, « Irak ve Suriye halkın insani yardım ve istikrar için 20 milyar dolar tutarında yardımda bulunduğunu ve yerel halkı istikrara kavuşturmak için 220 000’den fazla güvenlik gücünü eğitip donattığını » da iddia etmektedir. Aslında bu « yardımın » amacı, istikrar değil, Irak’ın ve Suriye’nin, özellikle Kürt bağımsızlıkçılığının çeşitli bileşenlerinin araçsallaştırılması yoluyla bu ulus devletlerin parçalanması, topraklarının ve enerji rezervlerinin kontrol edilmesi sürekli olarak istikrarsızlaştırılmasıdır.

Bu strateji kapsamında, « Koalisyona en büyük katkıyı sunan ülkelerden biri » olarak tanımlanan İtalya, « Kürt güvenlik güçlerinin » (Peşmergeler) başta tanksavar silahların, havan toplarının ve topların ve keskin nişancılar için verilen özel derslerde hassas tüfeklerin kullanımı konusunda eğitilmeleri sürecinde görev yapmaktadır. Halen Irak’ta, 2019 yılında 166 milyon Euro’luk bir harcama karşılığında, 300 kara ve 12 hava aracıyla donatılmış halde farklı yerlerde görev yapan birlikler halinde bölünmüş, yaklaşık 1100 İtalyan askeri faaliyet göstermektedir.
Irak’takinin yanı sıra, dört Typhoon avcı bombardıman uçağı, 3 Predator insansız hava aracı ve havada yakıt ikmali için bir tanker uçaktan oluşan bir İtalyan hava bileşeni de bulunmaktadır. Büyük olasılıkla, yaralıların bağlı bulunduğu İtalyan özel kuvvetleri, resmi olarak görevleri eğitimle sınırlı olsa dahi, muhrip faaliyetlere katılmaktadırlar. Özel kuvvetlerin kullanımı özü itibariyle gizlidir. Şimdi daha da gizli bir hal almaktadır, çünkü komutanlıkları Comfose, Pisa’daki Folgore kışlasından anavatan dışındaki en büyük ABD cephaneliği olan, aynı zamanda eğitim faaliyetlerinin de gerçekleştirildiği Camp Darby üssünün yanı başına nakledilmiştir.
İtalya, Koalisyon içerisinde bunun dışında Suudi Arabistan ve ABD ile birlikte « IŞİD karşıtı finans grubu »nun eş başkanlığını da yürütmektedir. Yani, IŞİD güçlerini ve diğer terörist oluşumları finanse eden ve silahlanmalarını örgütleyenlerle birlikte [2].
Bütün bu liyakatlerden cesaret alan Dışişleri Bakanı Di Maio, Washington’a Koalisyonun 2020 yılındaki genel kurul toplantısına İtalya’nın ev sahipliği yapması önerisinde bulundu ki bu hemen kabul edildi. İtalya böylece, IŞİD’i finanse ettikten sonra, şimdi petrodolarlarını Yemen’de yürüttüğü terörist savaşını finanse etmek üzere harcayan Suudi Arabistan gibi yorulmak bilmeyen terörizm karşıtlarına ev sahipliği yapma onuruna sahip olacaktır.
Çeviri
Osman Soysal
[1] “Joint Communique by Ministers of the Global Coalition to Defeat ISIS”, Voltaire Network, 14 November 2019.
[2] « Arms Airlift to Syria Rebels Expands, With Aid From C.I.A. », par C. J. Chivers and Eric Schmitt, The New York Times, March 14, 2013. « Suriye’ye karşı milyarlarca dolarlık silah », yazan Thierry Meyssan, Tercüme Murat Özdemir, 18 Temmuz 2017.

Resultado de imagem para picture of NATO EXIT COMITTATO NO GUERRA NO NATO

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 



MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image

 

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

 https://www.moonofshanghai.com/2021/05/larry-romanoff-what-part-will-your.html

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português




Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas





“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace