Monday, July 20, 2015

Romîna -- -- Germanii Bogatasi Forteaza Pensiile de Reforma ale Grecilor, sa fie Inferioare la 94$ Dolari pe Luna = € 86,50 pe Luna

Germanii Bogatasi Forteaza Pensiile de Reforma ale Grecilor, sa fie Inferioare la 94$ Dolari pe Luna = € 86,50 pe Luna

BOMBUniunea Europeana dovedeste ca ‘’democratia, ‘’compasiunea’’ si ‘’bunavointa’’, sunt ipocrizia folosita pentru a ascunde hotiile si opresiunea.

Dl. George Romanias, Secretarul General al Serviciilor Sociale din Grecia, a spus azi, în declaratii la statiunea de Televiziune din Grecia-MEGA:

‘’Nu pot continua în Minister. Am fost acolo, pentru ca sa aplic cîteva principii. Nu pot sa fac inversul ‘’, a spus Romanias, adaugînd ca el va prezenta demisia sa pîna mîine dimineata. ‘’ Nu pot sa aplic legea pe care ei ma obliga sa o introduc. Nu este possíbil sa dai o pensiune lunara de 87 euro, unei persoane handicapate. Asta este ceea ce a fost decretat ca lege’’.

Vorbind despre legea introdusa cu procedee expresse, prin insistenta creditorlor, incluind toate guvernele europene si Comisia, el a spus ca ‘’ este prima data în viata mea ca vad un proiect de lege scris cu atîta analfabetism, atîta amatorie si atîta ignoranta  … Primul Ministru a fot santajat, desigur, însa eu nu pot sa aplic o lege cu care nu sunt de acord, si asupra careia nu am fost consultat’’.Dr. Paul Crag Roberts, a fost Asistentul Secretarului de Trezorerie pentru Politica Economica, si editor asociat a Wall Street Journal. A fost analist financiar al Business Week, Scripps Howard News Service, si a Creators Syndicate. A avut multe convocari de Universitati. Articolele sale la Internet au atras urmasi în întreaga lume. Cartile cele mai recente ale lui Robert sunt  The Failure of Laissez Faire Capitalism and Economic Dissolution of the West si How America Was Lost.

Source: http://www.paulcraigroberts.org/

Translator: The Light Journalist


No comments:

Post a Comment

PUTIN FRENCH

putin

VLADIMIR SOLOVYOV WORLD ORDER

PRESIDENT

lie we live

pt

xmas

“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace