Paul Craig Roberts Translations

What part will your country play in World War III?

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

         Read More

FREE JULIAN ASSANGE

Saturday, April 15, 2017

Un guvern de idioti de Paul Craig Roberts

ROMINA – UN GUVERN DE IDIOTI

15 Aprilie, 2017



Un guvern de idioti
de Paul Craig Roberts

A devenit jenant sa fii un american. Tara noastra a avut 4 presedinti criminali de razboi în succesiune. Clinton, a lansat de doua ori atacuri militare împotriva Serbiei, comandînd ca OTAN-ul sa bombardeze ex-Jugoslavia de doua ori, atît în 1995, cît si în 1999, ceea ce îi da lui Bill doua crime de razboi. George W. Bush a invadat Afganistan-ul si Irak-ul, si a atacat provinciile din Pakistan si din Yemen, din aer. Asta face patru crime de razboi pentru Bush. Obama, a folosit OTAN-ul pentru a distruge Libia, si a trimis mercenari pentru a distruge Siria, comitînd doua crime de razboi. Trump, a atacat Siria cu fortele SUA, devenind un criminal de razboi la începutul regimului sau.

În masura în care ONU a participat în aceste crime de razboi împreuna cu vasalii europeni, canadieni si australieni ai Washington-ului, cu totii sunt vinovati de crime de razboi. Poate ca chiar Natiunile Unite ar trebui sa fie aranjate în fata Tribunalului de Crime de Razboi, împreuna cu UE, SUA, Australia si Canada.

Un record bun. Civilizatia occidentala, daca este civilizatie, este cea mai mare facatoare de crime de razboi în istoria omeneasca.

Si exista alte crime – Somalia, loviturile lui Obama împotriva lui Honduras si Ucraina, si tentativele în curs ale Washington-ului, pentru a rasturna guvernele din Venezuela, Ecuator si Bolivia. Washington-ul vrea sa rastoarne Ecuator-ul, pentru a pune mîna si a tortura pe Julian Assange, liderul democrat al lumii.

Aceste crime de razboi comise de 4 presedinti nord-americani, au cauzat milioane de morti si raniti civili, si au evacuat milioane de oameni, care în prezent sosesc ca refugiati în Europa, Regatul Unit, Canada si Australia, purtînd problemele lor cu ei, unele dintre care – sunt probleme pentru europeni, ca violari de ganguri.

Care este motivul acestei întregi mortalitati, distrugere si inundare a Occident-ului cu refugiati cu o violenta cruda? Noi nu stim. Ne spun minciuni: ''armele de distrugere în masã'' ale lui Saddam Hussein, pe care guvernul SUA le cunostea ca un fapt absolut, nu existau. ''Folosirea armelor chimice de Assad'', o minciuna clara si flagranta. ''Armele nucleare iraniene'', o alta minciuna flagranta. Minciunile despre Kaddafi în Libia, sunt asa de absurde ca este inutil sa le repeti.

Care au fost minciunile folosite pentru a justifica bombardamentele tribale în Pakistan, pentru a bombarda un nou guvern în Yemen? Nici un american stie, sau se intereseaza. De ce violenta SUA împotriva Somaliei? Din nou, nici un american stie sau se intereseaza. Sau prostii au vazut un film.
Violenta pentru cauzã proprie. Asta este ceea ce Statele Unite au devenit.

În adevar, violenta este ceea ce este America. Nu mai exista nimic altceva acolo. Violenta este inima Americii.

Considerati nu doar bombardamentele si distrugerea de tari, însa de asemennea violenta interminabila a politiei gratuite si nerusinate împotriva cetatenilor nord-americani. Daca cineva trebuie sa fie dezarmat, este politia SUA. Politia comite mai multa ''violenta armata'', decît oricare alta persoana, si în opozitie cu gang-urile de traficanti care lupta unele împotriva altora pentru teritoriu, violenta politiala nu are un alt motiv decît placerea de a comite violenta împotriva altor fiinte omenesti.

Politia americanã a tras pîna si în copii americani în vîrsta de 12 ani, înainte de a pune vreo întrebare, în special daca ei sunt negri.

Violenta, este America. America, este violenta. Liberalii idioti învinovatesc pe proprietarii de arme, însa este întotdeauna guvernul cel care este izvorul violentei. Acesta este motivul pentru care Fundatorii nostrii ne-au dat cel de-al Doile-a Amendament. Nu sunt proprietarii de arme cei care au distrus în întregime sau în parte, 8 tãri. Este guvernul SUA care comite violenta.

Dorinta de violenta a Statelor Unite, aduce idiotii de la Washington împotriva oamenilor  care pot comite violenta: rusii si chinezii, Iran-ul si Coreea de Nord.
  
Începînd cu idiot-ul de Clinton, fiecare guvern al SUA a rupt sau si-a retras acordurile cu Rusia, acorduri care au fost facute cu scopul de a reduce tensiunile si riscul de razboi termo-nuclear. Washington-ul, initial si-a acoperit pasii sai agresivi în directia Rusiei cu minciuni, asa cum locurile de rachete ABM la frontiera Rusiei care se gasesc acolo pentru a apara Europa de (inexistent-ul) ICBM-ul nuclear iranian.

Regimul lui Obama înca spune minciuni, în escalada de acuzatii false împotriva Rusiei si a presedintelui Rusiei, cu scopul de construi tensiuni între potentele nucleare, antiteza politicii lui Ronald Reagan. Totusi, liberalii idioti îl iubesc pe Obama, si îl urasc pe Reagan. 

Dta stiai ca Rusia este asa de puternica, si a NSA si a CIA este asa de slaba si neputincioasa, ca Rusia poate determina rezultat-ul alegerilor SUA? Dta, ar trebui sa stii acest lucru, pentru ca asta este tot ceea ce ai auzit de la Partidul Democratic, de la CIA, de la FBI, de la mass-media ale vulpoiului american, si a idiotilor care asculta CNN, MSNBC, NPR, sau citesc New York Times si Washington Post.

Cu siguranta ca dta ai auzit cel putin de o mie de ori ca Rusia a invadat Ucraina; cu toate acestea marioneta Washington-ului sta înca în Kiev. Nu este nevoie sa ai un QI deasupra lui 90 pentru ca sa întelegi ca daca Rusia a invadat Ucraina, Ucraina nu mai era acolo.

Dta stiai ca presedintele Rusiei, ca cercetarile mondiale arata ca este liderul cel mai respectat din lume, si, de acord cu Hillary Clinton este ''noul Hitler''?

Dta stiai ca liderul cel mai respectat din lume, Vladimir Putin, este seful mafiei, un bandit, o tarantulã în centrul unei retele de spionaj, de acord cu spusele membrilor guvenului SUA, care sunt asa de tîmpiti ca nici macar sunt capabili sa-si soletreze Propriile lor nume?

Dta stiai ca Putin, care s-a abtinut sa raspunda agresiv provocarilor nord-americane, nu de fricã, însa din cauza respectului pentru viata omeneasca, se spune ca este hotarît sa reconstruiasca Imperiul Sovietic? Cu toate acestea, atunci cînd Putin a trimis o forta rusa împotriva SUA, si Israelul a antrenat si furnizat armata georgiana pe care Washington-ul a trimis-o sa atace Ossetia de Sud, armata rusa a cucerit Georgia în 5 ore; Însa, sa retras dupa ce le-a aratat demonilor lectia. Daca Putin voia sa reconstruiasca Imperiul Rus, de ce nu a pastrat Georgia, o provincie rusa timp de 300 de ani, înainte de dizolvarea Washington-ului de Imperiul Rus, atunci cînd Uniunea Sovietica a intrat în colaps? Washington-ul era impotent sa faca orice daca Putin ar fi declarat ca Georgia ar fi din nou o parte din Rusia.

Si acum avem jenantul director al CIA al lui Trump, Mike Pompeo, probabil persoana cea mai tîmpita a Americii. Aici avem un idiot apartinînd clasei celei mai scazute. Eu nu sunt sigur ca exista vreun QI acolo, în totul. Probabil, citesti, zero.
Acest idiot, daca el se califica pentru acest nivel, ceea ce ma îndoiesc, la acuzat pe Julian Assange, primul jurnalist al lumii, persoana care mai mult decît oricine reprezinta Întîi-ul Amendament al Constitutiei SUA, de a fi un demon, care se aliniaza cu dictatorii si pune în pericol Securitatea hegemoniei americane, cu ajutorul Rusiei. Totul deoarece Wikileaks publica material de la surse oficiale, dezvaluind comportamentul criminal al guvernului SUA. Wikileaks, nu fura documente. Documentele sunt scurse catre Wikileaks de catre whistleblowers care nu pot tolera imoralitatea si minciunile guvernului SUA.

Cine spune adevarul, este prin definitie, împotriva Statelor Unite. Si idiotul Pompeo, pretinde sa-i prinda.

Cînd am citit prima data acuzatia lui Pompeo împotriva lui Assange, am crezut ca trebuia sa fie o glumã. Directorul CIA vrea sa anuleze Primul Amendament. Însa idiotul Pompeo cu adevarat a spus acest lucru. Https://www.rt.com/usa/384667-cia-assange-wikileaks-critisize/

Ce trebuie sa facem, ce trebuie lumea sa faca, atunci cînd avem idioti complecti ca Directorul Agentiei Centrale de Inteligenta, ca Presedintele SUA, ca Asesorul de Securitate Nationala, ca Secretarul de Aparare, ca Secretarul de Stat, ca Ambasadorul SUA pentru ONU, ca editorii lui New York Times, Washington Post, CNN, NPR, MSNBC? Cum poate exista vreo inteligenta, atunci cînd sunt, numai idiotii la putere?

Tîmpit, este asa de tîmpit. Guvernul chinez a spus ca idiotii americani ar putea ataca Coreea de Nord în orice moment. O mare flota a SUA, se îndreapta catre Coreea de Nord. Coreea de Nord, aparent acum are arme nucleare. O arma nucleara nord-coreeana poate distruge flota americana în întregime. De ce Washimgton-ul invita la acest rezultat? Singurul raspuns este tîmpenia idioata.

Coreea de Nord nu incomodeaza pe nimeni. De ce Washington-ul alege Coreea de Nord? Washington-ul vrea razboiul cu China? În care caz, Washington-ul saruta Coasta de Vest a SUA? De ce Coasta de Vest sprijina politicile care implica disparitia Coastei de Vest a SUA? Oare idiotii Coastei de Vest cred ca SUA poate începe un razboi cu China sau cu Coreea de Nord, fara nici o consecinta pentru Coasta de Vest? Pîna si americanii sunt în întregime tîmpiti?

China sau Rusia pot individual termina cu SUA. Împreuna, ele pot sa faca de nelocuit solul nord-american, pîna la sfîrsitul timpurilor. De ce idiotii de la Washington provoaca puternicele puteri nucleare? Oare idiotii de la Washington cred ca Rusia si China se vor supune amenintarilor?

Raspunsul este: Washington este o colectie de idioti, oameni tîmpiti sub semnificatia de tîmpiti. Oameni asa de îndepartati de realitate ca-si imagineaza ca aroganta lor îi înalta deasupra realitatii.

Atunci cînd primul Satan 2 va sosi la Washington, cea mai mare colectie de idioti ai lumii va înceta sa mai existe.

Lumea va respira un mare suspir de usurare.

Poate sa vina! Veniti idiotilor, eliminati-va! Restul dintre noi, nu poate astepta.

Tradus: The Light Journalist



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 



MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image

 

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

 https://www.moonofshanghai.com/2021/05/larry-romanoff-what-part-will-your.html

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português




Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas





“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace