Paul Craig Roberts Translations

What part will your country play in World War III?

 

CROATIAN  ENGLISH   ESPAÑOL  GREEK  NEDERLANDS  POLSKI  PORTUGUÊS EU   PORTUGUÊS BR  ROMANIAN  РУССКИЙ

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff

 

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

 

That history is being repeated today in a mass grooming of the Western world’s people (especially Americans) in preparation for World War IIIwhich I believe is now imminent. It is evident that War Clouds are gathering. The signs are everywhere, with media coverage and open talk of war in many countries. The RAND Corporation have for years been preparing military scenarios for World War III, and NATO is reported to be currently doing so. Vast movements of NATO troops and equipment are either in preparation or process to surround Russia. The US is surrounding China with military bases including the world's largest in Guam. Both China and Russia are surrounded with nearly 400 US biological weapons labs. Iran is entirely vulnerable from the American military build-up in the Middle East.

READ MORE

   

FREE JULIAN ASSANGE

Monday, July 20, 2015

Romîna -- GRECIA : SUNETUL si FURIA, au o Mare Importanta – Paul Craig Roberts





Toata Europa, precum si americanii si canadienii fara griji, au fost avertizati de predarea Syrizei în fata agentilor lui Unu la Suta. Mesajul colapsului Syrizei esta ca sistemul bunastarii sociale în tot Occidentul va fi demontat.

Primul Ministru grec, Alexis Tsipras, a fost de acord cu jafurile lui Unu la Suta împotriva poporului grec, în ceea ce priveste îmbunatatirea bunastarii sociale, pe care grecii o atinsesera în sec. XX, dupa al Doilea Razboi Mondial. Pensiile de reforma si îngijirile cu sanatatea pentru cei vîrstnici, devin depasite. Unu la Suta are nevoie de bani.

Insulele grecesti protejate, porturile, companiile de apa, aeroporturile, toata panóplia patrimoniului national trebuie sa fie vînduta în favoarea lui Unu la Suta. La preturi irizorii, este clar, dar facturile de apa care vor aparea nu vor fi fara semnificatie.

Aceasta Transa de austeritate este a treia impusa Greciei, austeritate care a cerut cumplicitatea propriului guvern al grecilor. Acordurile de austeritate au servit literalmente de fatada jafului a tot ceea ce apartinea poporului grec. FMI este unul din membrii lui Troika, care impune austeritatea, cu toate ca economistii lui FMI spusesera ca sa dovedit ca masurile de austeritate sunt o greseala. Economia greaca a fost afundata de catre austeritate. Din acest motiv, îndatorarea Greciei sa marit ca o încarcatura. Fiecare transa de austeritate facea mai grea plata acestei datorii însasi.

Dar, cînd Unu la Suta, jefuieste, faptele nu au importanta. Austeritatea, care este hotia, a continuat în ciuda economistilor FMI-ului care nu o pot justifica.

Democratia greaca sa dovedit a fi impotenta. Jaful continua, cu toate ca a fost respins acum o saptamîna, de catre votul poporului grec. Deci, ceea ce observam este ca Alexis Tsipras este un Prim Ministru ales, care nu reprezinta poporul grec, dar da, pe Unu la Suta.

Suspirul de usurare al lui Unu la Suta a fost auzit în toata lumea. Ultimul partid de stînga european, sau care zice, ca este de stînga, a fost pus în genunchi, precum si Partidul Muncitoresc din Marea Britanie, Partidul Socialist francez si altii.

Fara o ideologie care sa o sustina, stînga europeana este moarta, precum este Partidul Democrat în SUA. Cu moartea acestor partide politice, oamenii nu mai au nici un fel de glas. Un guvern unde oamenii nu au glas, nu este o democratie. Putem vedea acest fapt în mod clar în Grecia. O saptamîna dupa ce poporul grec sa manifestat decisiv într-un referêndum, guvernul îl ignoreaza si se reconciliaza cu Unu la Suta.

Partidul Democrat American a murit cu plasarea de locuri de munca în alte tari, si a distrus baza financiara a partidului în sindicatele de manufactura. Stînga europeana a murit o data cu Uniunea Sovietica.

Uniunea Sovietica era simbolul ca exista o alternativa socialista capitalismului. Colapsul Uniunii Sovietice si ‘’sfîrsitul istoriei’’, au privat stînga de un program economic, si au lasat aripa stînga, cel putin în America, cu ‘’probleme sociale’’, asa cum avortul, casatória homosexuala, egalitatea de gen si rasismul, care au prejudicat sprijinul traditional al stîngii, clasei muncitoare. Lupta de clasa sa transformat într-o lupta între heterosexuali si homosexuali, negrii si albi, barbati si femei.

În prezent, cu popoarele occidentale înfruntînd revenirea la servitorie, si cu lumea la marginea unui razboi nuclear, rezultat al revindicarii neoconservatorior americani, ca sunt poporul ales de catre Istorie cu dreptul de a impune hegemonia mondiala, stînga americana este ocupata sa urasca lupta steagului confederat.

Colapsul ultimului partid de stînga din Europa, Syriza, înseamna ca, doar daca va aparea în Potugalia, în Spania si în Italia, partide mai determinate, bastonul trece la partidele din dreapta – la Partidul Independentei Marii Britanii, liderat de Nigel Farage, la Frontul National al lui Marie Le Pen, în Franta, si alte partide de dreapta, care apara nationalismul împotriva exterminarii nationale, care este adeziunea la Uniunea Europeana.

Syriza nu putea sa fie bine succedat, o data ce nu reuseau sa nationalizeze bancile grecesti, ca raspuns la determinarea Uniunii Europene de ai face sa fracaseze. Unu la Suta grec, are bancile si mijloacele de comunicare sociala, si militarii greci nu dau semnal de a fi alaturi de popor. Ceea ce vedem aici, este imposibilitatea de a exista o schimbare pacifica, asa cum au explicat Karl Marx si Lenin.

Revolutiile si reformele fundamentale au fost frustrate sau anulate de Unu la Suta, care a fost lasat viu. Marx, frustrat de esecul revolutiilor din 1848, si de acord cu conceptia sa materialista a Istoriei, a conclus, asa ca si Lenin, Mao si Pol Pot, ca, a lasa sa traiasca membrii vechii ordini, însemna contra-revolutia si reîntoarcerea la servitorie. În America Latina, fiecare guvern reformista este susceptibil sa fie rasturnat de interesele economice nord-americane, actionînd împreuna cu elitele spaniole. În prezent, vedem acest proces fiind efectuat în Venezuela si în Ecuador.

Bine instruiti, Lenin si Mao, au eliminat vechea ordine. Holocaustul de clasa a fost mult mai mare decît orice, sau orice lucru pe care evreii l-au experimentat în holocaustul rasial nazist. Însa nu exista nici un memorial al acestui holocaust de clasa.

Pîna în ziua de azi, occidentalii nu înteleg motivul pentru care Pol Pot a golit ariile urbane din Cambodgia. Occidentul repudiaza Pol Pot ca fiind un psihopat si asasin în masa, un caz  psihiatric, însa Pol Pot actiona pur si simplu de acord cu supozitia ca, daca el permitea ca reprezentantii vechii ordini sa ramîna vii, revolutia lui avea sa fie rasturnata. Folosind o conceptie jurídica consagrata de catre regimul George W. Bush, Pol Pot sa anticipat contra-revolutiei, atacînd cu antecedenta si eliminînd clasa înclinata contra-revolutiei. Genocidul de clasa asociat lui Lenin, Mao si Pol Pot, sunt un efect colateral al revolutiei.

Englezul conservator Edmund Burke, a spus ca drumul progresului era reforma, si nu revolutia. Elita engleza, cu toate ca-si tîrîia calcîiele, a acceptat reforma în locul revolutiei, justificînd, astfel pe Burke. Însa în prezent cu stînga total învinsa, Unu la Suta nu are de ce sa fie de acord cu reformele. Unica alternativa este sa fie în conformitate cu puterea sa.

Grecia este doar începutul. Grecii expulsi din tara lor de catre economía distrusa, disparitia sistemului de bunastare sociala si taxa extraordinara de somaj, vor duce la saracie alte tari din Uniunea Europeana. Membrii Uniunii Europene nu sunt legati de frontierele nationale, si pot emigra în mod liber. Sfîrsitul sistemlui de ajutor în Grecia, va conduce grecii la sistemele de ajutor al altor tari din Uniunea Europeana, care, la rîndul lor, vor fi închisi de privatizarile lui Unu la Suta.

Au început Asediile din sec. XXI


Nota despre titlu:

O nota despre posesiunea demoniaca si suicidiul cartii lui William Faulkner – The Sound and the Fury = Sunetul si Furia

La sfîsit, cuvintele tatalui lui Quentin, au sunat în auzul nostru ca o profetie teribila, cînd se îndrepta catre fiu si spuse :’’ Tu porti simbolul frustrarii tale pîna la eternitate’’  (66). Si, cu toate ca povestea lui Quentin, ocazional are loc paralel istoriilor lui Eubuleus si a omului posedat de demonul regiunii gerasenilor, actul final al sinuciderii se pare ca confunda întreaga logica, toata interpretarea si toata speranta religioasa. Daca sinuciderea lui Quentin, este o încercare de a se elibera de demonii sai, si pentru a rupe ‘’blestemul’’ familiei sale, se pare ca a fost un esec: 18 ani dupa moartea sa, familia continua sa se dezintegreze, sa sufere si sa cada într-un declin ireversibil; 18 ani dupa moartea sa, vechii demoni supravietuiesc, sunt transmisi si la sfîrsit sunt înlocuiti cu altii noi.


Translator: The Light Journalist

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

BRUTALITY

BRUTALITY IN ACTION

AND NO ONE REACTS AGAINST AND OPPOSES IT!!!....

BRUTALIDADE EM ACÇÃO

E NINGUÉM REAJE CONTRA ELA E SE OPÕE!!!...

https://twitter.com/backtolife_2023/status/1589485984361873408?s=20&t=7vdffgzpUFi2yeU4FxCHng

 



MOON OF SHANGHAI

MOON OF SHANGHAI
Click image

 

What part will your country play in World War III?

By Larry Romanoff, May 27, 2021

The true origins of the two World Wars have been deleted from all our history books and replaced with mythology. Neither War was started (or desired) by Germany, but both at the instigation of a group of European Zionist Jews with the stated intent of the total destruction of Germany. The documentation is overwhelming and the evidence undeniable. (1) (2) (3) (4) (5) (6) (7) (8) (9) (10) (11)

READ MORE

 https://www.moonofshanghai.com/2021/05/larry-romanoff-what-part-will-your.html

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, na manhã do dia 24 de Fevereiro de 2022

Discurso do Presidente da Rússia, Vladimir Putin, Tradução em português




Presidente da Rússia, Vladimir Putin: Cidadãos da Rússia, Amigos,

Considero ser necessário falar hoje, de novo, sobre os trágicos acontecimentos em Donbass e sobre os aspectos mais importantes de garantir a segurança da Rússia.

Começarei com o que disse no meu discurso de 21 de Fevereiro de 2022. Falei sobre as nossas maiores responsabilidades e preocupações e sobre as ameaças fundamentais que os irresponsáveis políticos ocidentais criaram à Rússia de forma continuada, com rudeza e sem cerimónias, de ano para ano. Refiro-me à expansão da NATO para Leste, que está a aproximar cada vez mais as suas infraestruturas militares da fronteira russa.

É um facto que, durante os últimos 30 anos, temos tentado pacientemente chegar a um acordo com os principais países NATO, relativamente aos princípios de uma segurança igual e indivisível, na Europa. Em resposta às nossas propostas, enfrentámos invariavelmente, ou engano cínico e mentiras, ou tentativas de pressão e de chantagem, enquanto a aliança do Atlântico Norte continuou a expandir-se, apesar dos nossos protestos e preocupações. A sua máquina militar está em movimento e, como disse, aproxima-se da nossa fronteira.

Porque é que isto está a acontecer? De onde veio esta forma insolente de falar que atinge o máximo do seu excepcionalismo, infalibilidade e permissividade? Qual é a explicação para esta atitude de desprezo e desdém pelos nossos interesses e exigências absolutamente legítimas?

Read more

ARRIVING IN CHINA

Ver a imagem de origem


APPEAL TO THE LEADERS OF THE NINE NUCLEAR WEAPONS’ STATES

(China, France, India, Israel, North Korea, Pakistan, Russia, the United Kingdom and the United States)

中文 DEUTSCH ENGLISH FRANÇAIS ITALIAN PORTUGUESE RUSSIAN SPANISH ROMÂNA

Larry Romanoff,

contributing author

to Cynthia McKinney's new COVID-19 anthology

'When China Sneezes'

When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis

LARRY ROMANOFF on CORONAVIRUS

Read more at Moon of Shanghai

World Intellectual Property Day (or Happy Birthday WIPO) - Spruson ...


Moon of Shanghai

J. Bacque

20 questions to Putin

President of Russia Vladimir Putin:

Address to the Nation

Address to the Nation.


The President of Russia delivered the Address to the Federal Assembly. The ceremony took place at the Manezh Central Exhibition Hall.

January 15, 2020

State of the Nation

Joint news conference following a Normandy format summit

https://tributetoapresident.blogspot.com/2019/12/joint-news-conference-following.html

Joint news conference following the Normandy format summit.

índice


“Copyright Zambon Editore”

PORTUGUÊS

GUERRA NUCLEAR: O DIA ANTERIOR

De Hiroshima até hoje: Quem e como nos conduzem à catástrofe

ÍNDICE

me>

TRIBUTE TO A PRESIDENT


NA PRMEIRA PESSOA

Um auto retrato surpreendentemente sincero do Presidente da Rússia, Vladimir Putin

CONTEÚDO

Prefácio

Personagens Principais em 'Na Primeira Pessoa'

Parte Um: O Filho

Parte Dois: O Estudante

Parte Três: O Estudante Universitário

Parte Quatro: O Jovem especialista

Parte Cinco: O Espia

Parte Seis: O Democráta

Parte Sete: O Burocrata

Parte Oito: O Homem de Família

Parte Nove: O Político

Apêndice: A Rússia na Viragem do Milénio


Daniele Ganser

Açores


Subtitled in EN/PT

Click upon the small wheel at the right side of the video and choose your language.


xmas





“Glory to God in the highest,

and on Earth

Peace, Good Will toward men.”

This Christmas, Give Peace